Ordre lagt efter d. 20/12 bliver sendt efter nytår

AHNE X NATASJA

40,00 kr.

*OBS der findes kun én af hver.

Ved dette fantastiske samarbejde med @natasjacartey_ vil du opleve detaljer så små og fantastiske som de aldrig er set før på levende lys –

Vi mødte Natasja i forbindelse med vores arbejde hos @legeheltene i Aalborg – Natasja har en meget inspirerende historie som mange af os ville kunne lære en masse af, for tilbage i 2017 blev hun alvorlig syg, en tumor angreb hendes hjerne samt nervesystem – Natasja måtte derfor igennem en langt sygdomsforløb, med operationer, kemo og plasma skifte – I dag er Natasja stadig ikke rask, og lider stadig af svimmelhed, smerter og massiv træthed.

Natasja drømmer om at kunne leve af sin kunst, og som hun siger “ingen drømme er for store at opnå” 🙂

Vi vil så gerne være med til at få drømme til at gå i opfyldelse, så hjælp os med at hjælpe skønne mennesker som Natasja og få et SMUKT stykke af vores fælles kunst lige hjem i stuen.

 

Materiale : Stearin / Malet med farve godkendt til afbrænding / Forsejlet med paraffin

Brændtid : Ca 6 timer

Dimensioner : H 20 cm B 2,2cm

*Brænd altid dine AHNE´r med forsigtighed. Lad ikke lysene stå i træk eller på en sart overflade, efterlad ikke tændte lys uden opsyn og lad aldrig børn eller dyr være alene med levende lys.

– luft godt ud efter afbrænding.

Udvalg

Fisk, Flamingo, Fugl på lilla lys, Fugl på rosa lys, Måge, Nattehimmel, Palme, Palmeblad, Papegøje grøn/blå vinger, Papegøje grøn/gul vinger, Skildpadde, Søstjerne, Svamp, Vandmand

Fri fragt

Fri fragt ved køb over 399,-

Levering

Se vores leveringsmuligheder

Forhandler

Ønsker du at oprette dig som forhandler? Se mere her

Du kunne også være interesseret i...

Stay Informed! Monthly Tips and Discount.

Vi bruger 🍪 for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge webben her accepterer du brugen af 🍪🥛