THE CANDLES ON THE CAKE AREN´T THE ONLY THING GETTING BLOWN TODAY.

39,00  DKK

"Lyset på kagen er ikke det eneste, der bliver "blæst" i dag. 'THE CANDLES ON THE CAKE AREN'T THE ONLY THING GETTING BLOWN TODAY' kortet tilføjer en humoristisk og lidt fræk tone til enhver fødselsdagsgave. Et sjovt og uhøfligt twist til at fejre endnu en tur rundt om solen!"

  • Gratis fragt ved køb over 495,-

"Hos AHNE går vi mod strømmen og vælger at tilbyde vores kunder noget unikt og anderledes. I stedet for de traditionelle, almindelige kort, har vi "specialiseret" os i  at finde uhøflige og sjove til-og-fra kort, som du ikke finder overalt.

Vi tror på at tilføre en sjov og overraskende dimension til enhver gaveoplevelse. Vores udvalg af til-og-fra kort skiller sig ud med deres skæve og humoristiske budskaber, der sætter et smil på modtagerens ansigt. Disse kort er perfekte til at tilføje en ekstra dosis glæde og humor til enhver gavegivningssituation.

Ved at vælge vores uhøflige og sjove til-og-fra kort kan du være sikker på at skille dig ud fra mængden og give en gave, der er både mindeværdig og sjov. Så hvis du leder efter noget anderledes og sjovt til at ledsage din gave, er vores udvalg af til-og-fra kort det perfekte valg."

Specifikationer
STRone size