LAV DIT EGET KALENDERLYS

249,00  DKK

"BYG DIT EGET - KALENDERLYS ANNO 2023

Siden slut august har jeg fået henvendelser om, hvornår kalenderlysene kom online, hvilket er CRAZY-daisy - NU er de her, og de er skønne, fyldt med farve, glitter, smileys og med eller uden tal, faktisk lige hvad du ønsker (næsten).

Sidste år startede vi "det der" med at man kunne lave sit eget kalenderlys på afstand - Det var en stor succes, og derfor gentager vi det igen i år.

Reglerne er som følgende:

Ved udtjekning skriver du blot en kommentar omkring, hvordan du ønsker dit kalenderlys skal se ud, om det skal være med eller uden tal, og om det skal have glimmer, lak eller smileys, og så går vi straks i gang med at trylle.

-Der er kun en slags lys at vælge imellem, og ligeledes kun én slags tal (nemlig røde tal).

-Hvis den farve/farver, du ønsker, ikke er en, vi kan trylle frem, gør vi vores bedste for at matche med en, som minder om.

-Du kan maksimalt vælge 4 farver, men vi kan ikke garantere, at alle 4 kan tages i brug.

-Lyset kan ikke byttes, og hvis du ikke er tilfreds med resultatet, er det blot ærgerligt.

Vi lover dog at gøre os meget umage.

Så tør du stole på vores og din egen kreative dømmekraft og indgå i et slags collab, så glæder vi os til at trylle for dig.

Køb en lysestage til dine kalenderlys HER.

Mål: 5x27,5 cm - ca. 60 timers brændetid."

  • Gratis fragt ved køb over 495,-

Der tages forbehold for nuanceforskelle på grund af voksens naturlige karakter.

Materiale: Vores stearinlys er lavet af høj kvalitet, svanemærket stearin og er nogle gange beriget med et strejf af glimmer. Dette giver dem en unik og glitrende effekt, der vil tilføje elegance til ethvert rum.

Brændetid: Vores stearinlys har en imponerende. Dette giver dig rigelig tid til at nyde deres varme og smukke lys, mens de skaber en hyggelig atmosfære omkring dig.

Vi vil gerne minde dig om vigtigheden af sikkerhed, når du brænder levende lys. Brænd altid dine lys med forsigtighed og undgå at placere dem i træk eller på sarte overflader. Efterlad aldrig tændte lys uden opsyn, og sørg altid for at luft godt ud efter afbrænding. Vær særligt opmærksom, når der er børn eller dyr til stede, og undgå at efterlade levende lys uden tilsyn.

Tak fordi du vælger AHNE.

Specifikationer
STRone size