Icon lysestage 03, rød

245,00  DKK

Med sin grafiske silhouet, er Icon lysestage 03 et sofistikeret bidrag til dit hjem. Den varme røde farve får med lethed sat et personligt præg på din indretning.

Icon-serien rummer tre tidløse lysestager i børstet og poleret stål. Idéen bag var at skabe en enkel, men stadig spændende serie af lysestager, som både gør sig godt sammen og alene. Formerne er skarpe og grafiske, hvilket gør dem lette at sammensætte med andre genstande i hjemmet.

B: 4,5 cm x D: 4,5 cm x H: 9 cm

  • Gratis fragt ved køb over 495,-

Bag virksomheden Stences står mor og datter, Pia og Thea. Med en fælles drøm om at skabe noget sammen og Theas baggrund i og kærlighed til designbranchen, blev Stences i 2020 til virkelighed. Den kreative og visuelle del af virksomheden varetages af Thea. Hun designer samtlige produkter fra første håndskitse til færdig arbejdstegning. Samtidig er hun ansvarlig for Stences' visuelle udtryk og univers.

Som pendant til det kreative, er Pia virksomhedens strukturerede hoved, som sørger for at holde styr på alle løse ender.

Undrer du dig over navnet Stences? Stences er en forkortelse udgave af vores fælles mellemnavn "Christence" opkaldt efter Pias mormor, som faktisk hed Stenze til fornavn.

Specifikationer
STRone size