Icon lysestage 02, rød

245,00  DKK

To rektangler og en cylinder. Så simpelt, men alligevel så fantastisk en kombination. Icon lysestage 01 bidrager med skarphed og tilføjer et grafisk element til din indretning. Den varme røde farve er både klassisk og tidløs og giver et farverigt pust til hjemmet.

Icon-serien rummer tre tidløse lysestager i rustfrit stål. Idéen var at skabe en simpel, men stadig interessant serie af lysestager, som både gør sig godt sammen og hver for sig. Formsproget er skarpt og grafisk, hvilket gør det let at sammensætte dem med andre pyntegenstande i hjemmet. 

B: 8 cm x D: 3 cm x H: 4,5 cm

  • Gratis fragt ved køb over 495,-

Bag virksomheden Stences står mor og datter, Pia og Thea. Med en fælles drøm om at skabe noget sammen og Theas baggrund i og kærlighed til designbranchen, blev Stences i 2020 til virkelighed. Den kreative og visuelle del af virksomheden varetages af Thea. Hun designer samtlige produkter fra første håndskitse til færdig arbejdstegning. Samtidig er hun ansvarlig for Stences' visuelle udtryk og univers.

Som pendant til det kreative, er Pia virksomhedens strukturerede hoved, som sørger for at holde styr på alle løse ender.

Undrer du dig over navnet Stences? Stences er en forkortelse udgave af vores fælles mellemnavn "Christence" opkaldt efter Pias mormor, som faktisk hed Stenze til fornavn.

Specifikationer
STRone size