Icon lysestage 02, børstet stål

245,00  DKK

Lodret og vandret. To rektangler mødes på midten og bliver til Icon lysestage 02. En grafisk lysestage i børstet stål. Vend og drej præcis som det passer dig.

Icon-serien rummer tre tidsløse lysestager i børstet og poleret stål. Serien blev til med idéen om at skabe en simpel, men stadig interessant serie af lysestager, som både gør sig godt sammen og hver for sig. Formsproget er skarpt og grafisk, hvilket gør det let at mikse og matche med dine andre favoritter i hjemmet.

B: 8 cm x D: 4,5 cm x H: 6 cm

  • Gratis fragt ved køb over 495,-

Bag virksomheden Stences står mor og datter, Pia og Thea. Med en fælles drøm om at skabe noget sammen og Theas baggrund i og kærlighed til designbranchen, blev Stences i 2020 til virkelighed. Den kreative og visuelle del af virksomheden varetages af Thea. Hun designer samtlige produkter fra første håndskitse til færdig arbejdstegning. Samtidig er hun ansvarlig for Stences' visuelle udtryk og univers.

Som pendant til det kreative, er Pia virksomhedens strukturerede hoved, som sørger for at holde styr på alle løse ender.

Undrer du dig over navnet Stences? Stences er en forkortelse udgave af vores fælles mellemnavn "Christence" opkaldt efter Pias mormor, som faktisk hed Stenze til fornavn.

Specifikationer
STRone size