DIY candle-kit

Med vores DIY candle kit kan du udforske din kreativitet og skabe dine egne stearinlys, der er helt unikke og passer perfekt til din stil og indretning. Vores kit er en fantastisk måde at komme i gang med at lave dine egne lys på, uanset om du er en erfaren stearinlys-mager eller nybegynder.

Vores kit indeholder alt, hvad du har brug for til at farve dine egne stearinlys, inklusiv voks, farve og brugsvejledning. Voksen i vores kit er lavet af vores 3. sorterings stearinlys, som gør den mere bæredygtig, ved at vi undgår spild, og genanvender vores kasseret matrialer. 

At lave dine egne stearinlys med vores DIY candle kit er en sjov og kreativ aktivitet, som du kan gøre alene eller sammen med familie, venner og med ungerne. Du kan eksperimentere med forskellige farver og skabe lys, der er helt personlige. Det er også en perfekt gaveidé til en kreativ sjæl.

Alt i alt er vores DIY candle kit en sjov og kreativ måde at lave dine egne stearinlys på. og kan være en fantastisk gave til en ven eller en hyggelig aktivitet for hele familien.

Læs mere Læs mindre

1 vare

pr. side