1stk Håndlavet paraffinlys i hvid med blålilla glitter

40,00  DKK

Danselysene blev lavet første gang tilbage i 2020, men navnet kom først i julen 2022, da de fik en glitrende nederdel. AHNE syntes, at det lignede en dansende silhuet, hvis tøj skinnede i lysets skær.

Disse banditter fungerer glimrende som en mere abstrakt del af din indretning og skaber helt sikkert samtaler! Deres skøre form er netop tiltænkt at være en del af indretningen, men vær opmærksom på, at de kan dryppe ved afbrænding. Sørg derfor for at holde godt øje med dem og hold lysene væk fra sarte flader, møbler, dyr og børn, når de er tændt

  • Gratis fragt ved køb over 495,-

*Der tages forbehold for nuanceforskelle på grund af voksens naturlige karakter.

Materiale: Vores stearin- og paraffinlys er lavet af høj kvalitet og er nogle gange beriget med et strejf af glimmer. Dette giver dem en unik og glitrende effekt, der vil tilføje elegance til ethvert rum.

Brændetid: Vores lys har en imponerende brændetid på op til 6 timer. Dette giver dig rigelig tid til at nyde deres varme og smukke lys, mens de skaber en hyggelig atmosfære omkring dig.

Dimensioner: Diameteren på vores paraffinlys kan variere lidt, men vi gør os umage for at have skåret lyset til i ca. 2,2 cm. Hvis de stadig ikke passer perfekt i din stage, kan du let justere dem ved at "skrue" dem ned, hvis de er lidt for store, eller ved at bruge en lysmanchet, hvis de er lidt for små.

Vi vil gerne minde dig om vigtigheden af sikkerhed, når du brænder levende lys. Brænd altid dine lys med forsigtighed og undgå at placere dem i træk eller på sarte overflader. Efterlad aldrig tændte lys uden opsyn, og sørg altid for at lufte godt ud efter afbrænding. Vær særligt opmærksom, når der er børn eller dyr til stede, og undgå at efterlade levende lys uden tilsyn.

Tak fordi du vælger AHNE

Specifikationer
STRonesize