1stk håndlavet LED lys med smil 23cm

Fra 149,00  DKK

"Dette er faktisk kernen i, hvorfor vi begyndte med LED-lysene i første omgang. Lyset med smil har virkelig været et kæmpe hit siden 2023 (og fortsætter med at være det), men flere og flere efterspørger LED-lyset som et alternativ.

Det er ikke fordi, vi ikke har forstået fordelene ved LED; vi har ganske enkelt bare ikke været tilfredse med resultatet eller kvaliteten af de lys, vi har købt hjem og testet de sidste par år - indtil nu.

NU er de her, med en masse smil, i fem forskellige farver og én, hvor vi blander alle farverne.

Lækkerier, ikk?"

  • Gratis fragt ved køb over 495,-

*Produktet er hånddekoreret, og der kan derfor forekomme mindre variationer i forhold til billedet.

Materiale: Paraffin/plastik på yderkernen og elektronik i inderkernen.

Brændetid: Lyset "brænder" på batterier, og det estimeres, at lysets elektroniske kerne har en levetid på 120-200 tændte timer. Lysets yderkerne har en endnu længere levetid, hvis det behandles forsigtigt.

Lyset kan tændes manuelt i bunden eller med en fjernbetjening (tilkøb). Med fjernbetjeningen har du mulighed for at indstille timeren på 4, 6, 8 eller 10 timer. Fjernbetjeningen kan desuden bruges til flere APS-HOLMBLAD LED-lys på én gang.

Når du bruger batteridrevet LED-lys, er der flere sikkerhedsmæssige hensyn at overveje:

Installer batterierne korrekt i overensstemmelse med producentens anvisninger, og undgå at blande forskellige batterityper. Hold altid lysene under opsyn, især når de er tændt, og sluk dem, når de ikke er i brug. Pas på ikke at placere lysene i nærheden af letantændelige materialer for at undgå brandfare. Udskift batterierne regelmæssigt og fjern dem fra lyset, når det ikke er i brug for at forlænge batteriets levetid og undgå lækage. Hold lysene utilgængelige for børn for at forhindre utilsigtet skade eller indtagelse af batterierne. Undersøg regelmæssigt lysene for tegn på beskadigelse eller slitage, og stop straks brugen, hvis der opstår problemer. Disse foranstaltninger sikrer en sikker brug af batteridrevet LED-lys, så du kan nyde deres fordele med ro i sindet.

Tak, fordi du vælger AHNE.

Specifikationer
STRone size