Håndlavet LED lys af rhinsten i blågrøn og sort 28cm

205,00  DKK

FOREVER DISCO har udviklet sig til RHINSTEN´S EDITION!

RHINSTEN´S EDITION er et LED-lys fra mærket APS-HOLMBLAD. Lyset har en elektronisk 3D-væge, der virker naturtro og autentisk, når det er tændt. Før vi lagde vores kreativitet på dette lys, er den ydre skal lavet af paraffin, hvilket gør lyset følsomt over for høj varme og sollys. Lad det derfor være med at placere det i en tændt brændeovn eller i en vindueskarm på en brandvarm sommerdag ;-)

Lyset er beklædt med mængder af rhinsten, i diamant form,  og fungerer ganske simpelt som lidt ekstra EKSTRA til din indretning.

*Produktet bruger batterier (3 stk AAA), som ikke medfølger.

*Produktet måler hhv. 2,3x28cm og kan ikke stå selv, men passer i en alm lysestage. 

*Prisen er for ét lys. 

  • Gratis fragt ved køb over 495,-

*Produktet er hånddekoreret, og der kan derfor forekomme mindre variationer i forhold til billedet.

Materiale: Paraffin/plastik på yderkernen og elektronik i inderkernen.

Brændetid: Lyset "brænder" på batterier, og det estimeres, at lysets elektroniske kerne har en levetid på 120-200 tændte timer. Lysets yderkerne har en endnu længere levetid, hvis det behandles forsigtigt.

Lyset kan tændes manuelt i bunden eller med en fjernbetjening (tilkøb). Med fjernbetjeningen har du mulighed for at indstille timeren på 4, 6, 8 eller 10 timer. Fjernbetjeningen kan desuden bruges til flere APS-HOLMBLAD LED-lys på én gang.

Når du bruger batteridrevet LED-lys, er der flere sikkerhedsmæssige hensyn at overveje:

Installer batterierne korrekt i overensstemmelse med producentens anvisninger, og undgå at blande forskellige batterityper. Hold altid lysene under opsyn, især når de er tændt, og sluk dem, når de ikke er i brug. Pas på ikke at placere lysene i nærheden af letantændelige materialer for at undgå brandfare. Udskift batterierne regelmæssigt og fjern dem fra lyset, når det ikke er i brug for at forlænge batteriets levetid og undgå lækage. Hold lysene utilgængelige for børn for at forhindre utilsigtet skade eller indtagelse af batterierne. Undersøg regelmæssigt lysene for tegn på beskadigelse eller slitage, og stop straks brugen, hvis der opstår problemer. Disse foranstaltninger sikrer en sikker brug af batteridrevet LED-lys, så du kan nyde deres fordele med ro i sindet.

Tak, fordi du vælger AHNE.

Specifikationer
STRone size