FOREVER DISCO - MULTI COLOR - 3 SIZES

Fra 249,00  DKK

FOREVER DISCO er et LED-lys fra mærket APS-HOLMBLAD. Lyset har en elektronisk 3D-væge, der virker naturtro og autentisk, når det er tændt. Før vi lagde vores kreativitet på dette lys, er den ydre skal lavet af paraffin, hvilket gør lyset følsomt over for høj varme og sollys. Lad det derfor være med at placere det i en tændt brændeovn eller i en vindueskarm på en brandvarm sommerdag ;-)

Lyset er beklædt med intet mindre end 1000 mosaik, ægte glas kvadrater og fungerer ganske simpelt som en diskokugle, når lyset rammer det (dog uden rotation - den må du selv stå for).

MULTI-COLOR LED'en er håndfarvet i 5 forskellige farver, og vil derfor variere fra lys til lys i udtryk. Jo mørkere farven er, desto mindre lys slipper igennem, og derfor reflekterer lyset mindre de steder, hvor der mørkere pigment.

Lyset kommer i 4 størrelser:

S: 5,8x13 cm
M: 6,8x15 cm
L: 7,8x18 cm
TALL: 5x27 cm

Alle er batteridrevne. Batterier er ikke inkluderet!

*Billederne vedhæftet for hver størrelse er blot for at give et eksempel på, hvordan størrelsen ser ud, og der skal derfor ikke tages højde for farverne på billedet. Disse farver kan bestilles HER

 

  • Gratis fragt ved køb over 495,-

Bemærk: Produktet er belagt med ægte glas og skal derfor håndteres med omhu. Vi vil gerne gøre opmærksom på, spejle der placeres i direkte kraftig sol, kan skabe reflektioner, der potentielt kan antænde. Undlad derfor at lade lyset stå uden opsyn i en vindueskarm.

*Produktet er hånddekoreret, og der kan derfor forekomme mindre variationer i forhold til billedet.

Materiale: Paraffin/glas på yderkernen og elektronik i inderkernen.

Brændetid: Lyset "brænder" på batterier, og det estimeres, at lysets elektroniske kerne har en levetid på 400 tændte timer. Lysets yderkerne har en endnu længere levetid, hvis det behandles forsigtigt.

Lyset kan tændes manuelt i bunden eller med en fjernbetjening (tilkøb). Med fjernbetjeningen har du mulighed for at indstille timeren på 4, 6, 8 eller 10 timer. Fjernbetjeningen kan desuden bruges til flere APS-HOLMBLAD LED-lys på én gang.

Tak, fordi du vælger AHNE.

Specifikationer
STRone size