FOREVER DISCO GOLD EDITION 28CM

195,00  DKK

FOREVER DISCO.... GOLD EDITION!

FOREVER DISCO er et LED-lys fra mærket APS-HOLMBLAD. Lyset har en elektronisk 3D-væge, der virker naturtro og autentisk, når det er tændt. Før vi lagde vores kreativitet på dette lys, er den ydre skal lavet af paraffin, hvilket gør lyset følsomt over for høj varme og sollys. Lad det derfor være med at placere det i en tændt brændeovn eller i en vindueskarm på en brandvarm sommerdag ;-)

Lyset er beklædt med mængder af mosaik, ægte glas kvadrater og fungerer ganske simpelt som en diskokugle, når lyset rammer det (dog uden rotation - den må du selv stå for).

*Produktet bruger batterier (3 stk AAA), som ikke medfølger.

*Produktet måler hhv. 2,3x28cm og kan ikke stå selv. 

*Prisen er for ét disco-lys

 
  • Gratis fragt ved køb over 495,-

Bemærk: Produktet er belagt med ægte glas og skal derfor håndteres med omhu. Vi vil gerne gøre opmærksom på, spejle der placeres i direkte kraftig sol, kan skabe reflektioner, der potentielt kan antænde. Undlad derfor at lade lyset stå uden opsyn i en vindueskarm.

*Produktet er hånddekoreret, og der kan derfor forekomme mindre variationer i forhold til billedet.

Materiale: Paraffin/glas på yderkernen og elektronik i inderkernen.

Brændetid: Lyset "brænder" på batterier, og det estimeres, at lysets elektroniske kerne har en levetid på 120-200 tændte timer. Lysets yderkerne har en endnu længere levetid, hvis det behandles forsigtigt.

Lyset kan tændes manuelt i bunden eller med en fjernbetjening (tilkøb). Med fjernbetjeningen har du mulighed for at indstille timeren på 4, 6, 8 eller 10 timer. Fjernbetjeningen kan desuden bruges til flere APS-HOLMBLAD LED-lys på én gang.

Tak, fordi du vælger AHNE.

Specifikationer
STRone size