FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du vores oftest stillede spørgsmål, har du andet du brænder inde med er du velkommen til at kontakte os på [email protected]

 


Hvornår ankommer min vare?

For at optimere vores arbejdsgang samt produktion har vi hos AHNElight valgt kun at sende vare ud om torsdagen, er du dog i området og er din vare på lager er du altid velkommen til at sende os en mail på info@ahnelight og så finder vi sammen et tidspunkt hvor du kan afhente dine vare. 

Tilbyder i levering samme dag?

Nej, vi tilbyder som udgangspunkt IKKE levering samme dag – men er du i området eller har du selv mulighed for at komme forbi shoppen, er du altid velkommen til  at afhente dine vare samt måske få en lille sludder og en kop kaffe 

Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge?

AHNElight modtager online betalinger med; Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay Online, Visa Electron, Paypal.

Kan jeg købe gavekort?

Nej, på nuværende tidspunkt er det IKKE muligt at købe gavekort til AHNEshoppen. 

Hvordan retunere jeg mine vare ? 

Hos AHNElight tilbyder vi IKKE returret på selve lysene. Har du derimod købt en anden vare som du ønsker at sende retur, sender du os blot en mail på [email protected] og så finder vi den bedste løsning sammen. 

Alle retur omkosninger påfalder køber. 

Hvad er lysene lavet af ? 

Som udgangspunkt arbejder AHNElight primært med  stearin, du ville dog også kunne finde støbte lys af soya/raps voks samt lys lavet i paraffin. 

(dette vil altid være oplyst under hver enklet produkt)

Køber du derfor vores kronelys er disse altid lavet af stearin samt dyppet i genanvendt farvet stearin. Køber du vores paraffinlys er disse dyppet i genanvendt paraffin. 

Har du yderligere spørgsmål til hele processen samt matrialer er du altid velkommen til at sende os en mail, her er intet hemmeligt 


For at lave dine egne stearinlys derhjemme skal du købe vores DIY lys kit hvor der er udførlig guide til hvordan du laver personlige og sjove lys til dig hjem sammen med familie, venner eller ungerne - Find det her: DIY lys kit

For at fjerne stearin fra en overflade kan du placere et stykke papir eller et viskestykke over stearinen og derefter påføre varme med en hårtørrer, indtil stearinen smelter og suges op i papiret eller viskestykket.

For at forlænge levetiden på dine lys, bør du undgå at placere dem i direkte sollys eller på steder med høje temperaturer, da dette kan påvirke deres kvalitet og smelte dem unødigt hurtigt. Du bør også trimme vægen før hver brug for at undgå soddannelse til ca 5mm. 

Nogle lys kan flimre, når de brænder, på grund af luftstrømme i rummet eller fordi vægen er for lang eller uregelmæssigt trimmet. Det kan også skyldes, at lyset er placeret på en ujævn overflade.

For at fjerne en voksplet fra tøj kan du placere tøjet i fryseren i nogle timer, indtil voksen er frossen, og derefter forsigtigt skrabe voksen af med en kniv eller andet værktøj. Brug derefter en varm strygejern til at smelte den resterende voks og absorbere det med et papir eller et viskestykke.

Vores primære lys som er stearinlyset på 19cm brænder ca 6 timer - Der er lagt information omkring hver enkelt lys og dens brændetid under hvert lys. 

Ja, alle vores lys er testet flere gang før de forlader værkstedet og er alle lavet til at kunne brænde - Men des flere materialer vi pynter lysene med så som glimmer og tekst anbefaler vi at man holder et ekstra øje med sit lys når det er tændt ! Begynder lyset at brænde ujævnt, stopper vægen til eller soder lyset meget, anbefaler vi at du slukker dit lys, renser og klipper din væge til og tjekker at det ikke står i træk eller andre udsatte steder.

Under "Bliv forhandler" kan du sende en ansøgning og få hurtigt svar om vores forhandler muligheder - Ansøg her 

Ja det kan du sagtens, send os en mail på [email protected] omkring hvad dine tanker er og lad os sammen lave noget sjovt.

Ja, det kan du sagtens - på vores søsterside www.ukaent.dk kan du læse meget mere om vores workshops og vores åbne værksted og alle de muligheder der bringer med sig. 

Ja, vi holder til i Horsens på Slotsgade 23, 8700 - i Butikken UKÆNT med åbningstider fredag, lørdag og søndag!