DIY lys - kit

399,00  DKK

Endelig er det her, "lys-mager kittet" i alle har ventet på !

Alle jer der har fulgt med de sidste 3 år og tænkt, ` det ser hyggeligt ud ` – Alle jer der ikke har haft mulighed for at være med på en af vores mange lys-workshops, alle jer der HAR været med, men bare ikke kan få nok og ikke mindst alle jer der har sagt : Det der kan jeg da sagtens selv lave.

Well guess what, det kan du nu !

Farverne der medfølger er : Lyserød, Gul, Blå og Beige. – Farverne kan blandes således at du kan få grøn ud af gul og blå, og lilla ud af lyserød og blå. og orange ud af lyserød og gul.

I stearinlys-kittet er der alt hvad du har brug for til at komme igang med at håndfarve dine egne stearinlys !

Der følger ligeledes lidt lys med, men slet slet ikke nok til hvor mange lys du får lyst til at lave når først du kommer igang.

Alt du selv skal have er :

  • én lille gryde, strøm, el, (muligvis en elkedel) og godt humør!

Kittet rækker ca til mellem 30-50 færdig farvet lys, og kan genbruges igen og igen ! så smid det ikke ud.

  • Gratis fragt ved køb over 495,-

Vær opmærksom på at grundet det voks der medfølger i kittet er genanvendt voks fra vores frasorteret 3.sortering kan strukturen variere fra grov gliterende struktur til fin silke struktur :-) 

Materiale: Stearinlys, lavet af høj kvalitet svanmærket stearin og er nogle gange beriget med et strejf af glimmer eller andre matrialer - Samt farve til indfarvening af stearinlys, godkendt til afbrænding indedøre. 

Brændtid: Imponerende brændtid på cirka 6 timer pr lys. 

Dimensioner: Hvert stearinlys måler 19 cm i højden og har en bredde på 2,2 cm. Disse dimensioner gør dem nemme at placere i de fleste almindelige lysestager.

Vi vil gerne minde dig om vigtigheden af sikkerhed, når du brænder levende lys. Altid brænd dine lys med forsigtighed og lad dem ikke stå i træk eller på sarte overflader. Efterlad aldrig tændte lys uden opsyn, og sørg altid for at luft godt ud efter afbrænding. Vær ekstra opmærksom, når der er børn eller dyr til stede, og undgå at efterlade levende lys uden tilsyn i deres nærvær.

Tak fordi du vælger AHNE. 

Specifikationer
Stock Availability40 stk. på lager
STR10