FLIRT x AHNE

Vi er stolte af at kunne præsentere et kontroversielt og provokerende samarbejde mellem FLIRT x AHNE. Vi går mod strømmen og tager et vigtigt emne op: psykisk sygdom. Med vores anti-love kollektion ønsker vi at bryde tabuer og sætte fokus på den mentale sundhed.

Vi har skabt designs, der er en manifestation af vores kamp mod den romantiserede opfattelse af hvad vi ikke kan se. Vores styles bærer budskaber, der river i normerne og stiller spørgsmål ved samfundets forventninger. Vi ønsker at udfordre tankemønstre og skabe debat omkring den psykiske belastning, som mange mennesker oplever.

Men vores samarbejde stopper ikke ved provokerende beklædning. Vi vil gå et skridt videre og gøre en forskel. En del af overskuddet fra salget af vores anti-love kollektion vil gå til Psykiatrifonden. Vi ønsker at støtte deres arbejde med at hjælpe dem, der er berørt af psykiske sygdomme, og bidrage til at skabe opmærksomhed og forståelse omkring dette vigtige emne.

Vi ved, at vores kollektion kan vække både fascination og modstand. Men netop denne kontrovers er det, der gør os unikke. Vi er her for at skubbe grænserne og udfordre status quo. Sammen med vores kunder ønsker vi at skabe forandring og sprede budskabet om, at det er okay at tale om psykisk sygdom og støtte dem, der er berørt.

 

Hvem er FLIRT:

FLIRT startede egentlig som tegneterapi, der udviklede sig til store lærreder, et atelier og bestillinger, en pop-up kunstbutik og endelig landede det i august 2022 på tøj.

Det perfekte lærred, som ikke hænger og gemmer sig hjemme i stuen helt støvet og glemt, men tværtimod er med til at understrege fantastiske menneskers identitet og humor.

Skiftet fra lærred til tøj kom i en søgen efter ansvarligt og transparent produceret tøj, som ikke var helt blankt og udtryksløst..

Irritationen og nysgerrigheden hang ved ..længe! Og min søgen skiftede retning til jeg pludselig selv var godkendt forhandler af et af verdens mest etisk ansvarlige tøjproduktioner og havde startet eget værksted op, hvor jeg kunne dekorere, male og trykke på tøjet – ét stykke af gangen.

Jeg drømmer om en verden, hvor tøjet taler for sig selv. En verden, hvor du kan udtrykke din personlighed med farver og motiver, der skriger individualitet. Det er præcis, hvad FLIRT handler om!

// Maria Emilie

Læs mere Læs mindre