Bubble lysestage i farven gul

395,00  DKK

"Charmerende lysegul lysestage formet som bobler af krystal. Denne lysestage tilføjer både finesse og skønhed til ethvert hjem. Den unikke form, inspireret af sæbebobler, gør lysestagen spændende fra alle vinkler. De glaskugler, der udgør lysestagen, reflekterer sollyset på smukkeste vis, især når den placeres i en vindueskarm. Den sarte lysegule farve, der minder om champagne, passer let ind i både farverige og minimalistiske hjem.

Den gule lysestage i krystalglas er så yndefuld i sin form, at den også kan fungere som en elegant skulptur uden behov for stearinlys.

Vær opmærksom på, at krystalglas kan virke som et forstørrelsesglas, så undgå stærkt direkte sollys. Det er vigtigt altid at puste lyset ud, før det når helt ned til glasset, da det ellers kan forårsage revner."

B: 9 x D: 8 x H 9 cm

  • Gratis fragt ved køb over 495,-

Bag virksomheden Stences står mor og datter, Pia og Thea. Med en fælles drøm om at skabe noget sammen og Theas baggrund i og kærlighed til designbranchen, blev Stences i 2020 til virkelighed. Den kreative og visuelle del af virksomheden varetages af Thea. Hun designer samtlige produkter fra første håndskitse til færdig arbejdstegning. Samtidig er hun ansvarlig for Stences' visuelle udtryk og univers.

Som pendant til det kreative, er Pia virksomhedens strukturerede hoved, som sørger for at holde styr på alle løse ender.

Undrer du dig over navnet Stences? Stences er en forkortelse udgave af vores fælles mellemnavn "Christence" opkaldt efter Pias mormor, som faktisk hed Stenze til fornavn.

Specifikationer
STRone size