Ordre lagt efter d. 20/12 bliver sendt efter nytår

Ofte stillede spørgsmål

For at optimere vores arbejdsgang samt produktion har vi hos AHNElight valgt kun at sende vare ud om torsdagen, er du dog i området og er din vare på lager er du altid velkommen til at sende os en mail på info@ahnelight og så finder vi sammen et tidspunkt hvor du kan afhente dine vare. 

Nej, vi tilbyder som udgangspunkt IKKE levering samme dag – men er du i området eller har du selv mulighed for at komme forbi shoppen, er du altid velkommen til  at afhente dine vare samt måske få en lille sludder og en kop kaffe 🙂 

AHNElight modtager online betalinger med; Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay Online, Visa Electron, Paypal.

Nej, på nuværende tidspunkt er det IKKE muligt at købe gavekort til AHNEshoppen. 

Hos AHNElight tilbyder vi IKKE returret på selve lysene. Har du derimod købt en anden vare som du ønsker at sende retur, sender du os blot en mail på ahnelight@gmail.com og så finder vi den bedste løsning sammen. 

Alle retur omkosninger påfalder køber. 

Som udgangspunkt arbejder AHNElight primært med  stearin, du ville dog også kunne finde støbte lys af soya/raps voks samt lys lavet i paraffin. 

(dette vil altid være oplyst under hver enklet produkt)

Køber du derfor vores kronelys er disse altid lavet af stearin samt dyppet i genanvendt farvet stearin. Køber du vores paraffinlys er disse dyppet i genanvendt paraffin. 

Har du yderligere spørgsmål til hele processen samt matrialer er du altid velkommen til at sende os en mail, her er intet hemmeligt 😉 

Stay Informed! Monthly Tips and Discount.

Vi bruger 🍪 for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge webben her accepterer du brugen af 🍪🥛