2stk håndlavet stearinlys med blå og pink bobler

80,00  DKK
I efteråret 2023 blev AHNE inviteret til at være kreativ hos @artbyme i Horsens. Med hendes yngste datter under armen nød de nogle hyggelige timer dedikeret til kunst og kreativitet. Vi blev præsenteret for en af deres nyeste teknikker - SÆBEBOBLER.... AHNE brugte eftermiddagen på intet andet end at blæse sæbebobler på keramik, og resultatet var så fantastisk, rodet og helt unikt, at vi straks måtte eksperimentere med det på vores lys.

At mestre denne teknik tog lidt tid – faktisk bander vi stadig en del over, hvor besværligt det kan være og hvor meget det griser. Men hele oplevelsen er det værd, især når resultatet bliver godt, hvilket det gør i hvert fald 30% af tiden :-) !!

Efter tilstrækkelig træning føler vi os nu klar til at præsentere disse særlige kreationer online.

  • Gratis fragt ved køb over 495,-

*Der tages forbehold for nuanceforskelle på grund af voksens naturlige karakter.

Materiale: Vores stearin- og paraffinlys er lavet af høj kvalitet og er nogle gange beriget med et strejf af glimmer. Dette giver dem en unik og glitrende effekt, der vil tilføje elegance til ethvert rum.

Brændetid: Vores lys har en imponerende brændetid på op til 4 timer. Dette giver dig rigelig tid til at nyde deres varme og smukke lys, mens de skaber en hyggelig atmosfære omkring dig.

Dimensioner: Diameteren på vores paraffinlys kan variere lidt, men vi gør os umage for at have skåret lyset til i ca. 2,2 cm. Hvis de stadig ikke passer perfekt i din stage, kan du let justere dem ved at "skrue" dem ned, hvis de er lidt for store, eller ved at bruge en lysmanchet, hvis de er lidt for små.

Vi vil gerne minde dig om vigtigheden af sikkerhed, når du brænder levende lys. Brænd altid dine lys med forsigtighed og undgå at placere dem i træk eller på sarte overflader. Efterlad aldrig tændte lys uden opsyn, og sørg altid for at lufte godt ud efter afbrænding. Vær særligt opmærksom, når der er børn eller dyr til stede, og undgå at efterlade levende lys uden tilsyn.

Tak fordi du vælger AHNE

Specifikationer
STRonesize