1stk håndlavet stearinlys med teksten LOVE

40,00  DKK

Skriftlysene er en spændende videreudvikling af vores populære ANTI-love serie, der bringer et friskt pust ind i vores sortiment. Disse lys er designet med formålet om at være sjove, inspirerende og lidt provokerende. De er et udtryk for vores ønske om at skabe produkter, der skiller sig - Og at gå lidt bort fra den "søde og naive" udtryk der ellers dominere denne verden. 

Med skriftlysene kan du tilføje et ekstra lag af personlighed og stil til dit hjem eller arrangement. De er perfekte til at udtrykke din egen holdning, humor eller budskab på en unik og visuel måde

MØJN.  

.
  • Gratis fragt ved køb over 495,-

OBS* Lysene indeholder mikroplast. 

*Der tages forbehold for nuanceforskelle på grund af voksens naturlige karakter.

Materiale: Vores stearin- og paraffinlys er lavet af høj kvalitet og er nogle gange beriget med et strejf af glimmer. Dette giver dem en unik og glitrende effekt, der vil tilføje elegance til ethvert rum.

Brændetid: Vores lys har en imponerende brændetid på op til 4 timer. Dette giver dig rigelig tid til at nyde deres varme og smukke lys, mens de skaber en hyggelig atmosfære omkring dig.

Dimensioner: Diameteren på vores paraffinlys kan variere lidt, men vi gør os umage for at have skåret lyset til i ca. 2,2 cm. Hvis de stadig ikke passer perfekt i din stage, kan du let justere dem ved at "skrue" dem ned, hvis de er lidt for store, eller ved at bruge en lysmanchet, hvis de er lidt for små.

Vi vil gerne minde dig om vigtigheden af sikkerhed, når du brænder levende lys. Brænd altid dine lys med forsigtighed og undgå at placere dem i træk eller på sarte overflader. Efterlad aldrig tændte lys uden opsyn, og sørg altid for at lufte godt ud efter afbrænding. Vær særligt opmærksom, når der er børn eller dyr til stede, og undgå at efterlade levende lys uden tilsyn.

Tak fordi du vælger AHNE

Specifikationer
STRonesize