1stk håndlavet stearinlys med 3x guldglitter hoops

40,00  DKK

Dette stearinlys med 3 dobbelte guldglimmerringe blev opfundet af Nikoline, en ansat hos AHNE, tilbage i 2021!

De 3 glimmerringe har efterfølgende været en signatur hos AHNE både i vores vinterkollektioner, men også i vores kollektioner resten af året. Vi tror nemlig på, at glimmer ikke kun er til specielle højtider, men især til hverdagen og de "almindelige" stunder, vi har flest af.

...Denne blå udgave blev også lavet af Nikoline i 2024 ved en fejl, ser i Niko er nemlig farveblind, og lyset skulle have været hvid med guldringe og ikke blå. MEN, vi elsker det tilfældigvis også i blåt, så her er den. 

Bon appétit.

  • Gratis fragt ved køb over 495,-

OBS* Produktet indeholder mikroplast. 

*Der tages forbehold for nuanceforskelle på grund af voksens naturlige karakter.

Materiale: Vores stearin- og paraffinlys er lavet af høj kvalitet og er nogle gange beriget med et strejf af glimmer. Dette giver dem en unik og glitrende effekt, der vil tilføje elegance til ethvert rum.

Brændetid: Vores lys har en imponerende brændetid på op til 4 timer. Dette giver dig rigelig tid til at nyde deres varme og smukke lys, mens de skaber en hyggelig atmosfære omkring dig.

Dimensioner: Diameteren på vores paraffinlys kan variere lidt, men vi gør os umage for at have skåret lyset til i ca. 2,2 cm. Hvis de stadig ikke passer perfekt i din stage, kan du let justere dem ved at "skrue" dem ned, hvis de er lidt for store, eller ved at bruge en lysmanchet, hvis de er lidt for små.

Vi vil gerne minde dig om vigtigheden af sikkerhed, når du brænder levende lys. Brænd altid dine lys med forsigtighed og undgå at placere dem i træk eller på sarte overflader. Efterlad aldrig tændte lys uden opsyn, og sørg altid for at lufte godt ud efter afbrænding. Vær særligt opmærksom, når der er børn eller dyr til stede, og undgå at efterlade levende lys uden tilsyn.

Tak fordi du vælger AHNE

Specifikationer
STRonesize